Consternatie bij Caviars-uitreiking in Brussel

Consternatie bij Caviars-uitreiking in Brussel
  • 28 mei 2014
  • Redactie

In Brussel zijn gisteravond de winnaars van de Caviars bekendgemaakt. Tot ieders verbazing werd er géén contactcenterprijs uitgereikt in de categorie ‘Best Human Assets Management’. Ongekend.

Nadat alle genomineerden voor de betreffende prijs (ThoCC, De Stroomlijn en Xerox) waren uitgenodigd het podium te betreden, verraste jurylid Seth Maenen alle aanwezigen in de zaal met de mededeling dat er dit jaar geen winnende HRM-case tussen zit. De drie inzendingen voldeden volgens de jury onvoldoende aan de gestelde criteria, waarmee de leden besloten een kwaliteitsstandaard te zetten en helemaalgeen winnaar te benoemen. Dat de genomineerden desondanks op het podium werden uitgenodigd op dit nieuws aan te horen, viel allerminst in de smaak. ‘Ridicuul’ en ‘niet zo netjes’, aldus enkele reacties uit de zaal. Na afloop liet Maenen desgevraagd aan Telecommerce weten dat de jury de inzendingen voor Best Human Assets Management ‘nominatiewaardig’ vond, reden te meer de kandidaten naar voren te roepen.

Caviars 2014
Hierbij het overzicht met de partijen die een Caviar mee naar huis konden nemen:
Best Partnership - NewCo & Ortel Mobile
Best Customer Engagement Program - EDF Luminus & IPG
Best Human Assets Management - geen winnaar
Best Innovation - Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen
Best Use of Technology - Tabacstop & Voxtron
Publieksprijs - EDF Luminus

Op het jaarlijkse contactcenterprijzenfestijn in Brussel, dat gisteravond gehouden werd in de volledig gerestaureerde industriële opslagplaats Tour & Taxi’s, kwamen ruim driehonderd klantcontactprofessionals af. In de komende uitgave van Telecommerce Magazine meer over de uitreiking van de Caviars 2014.

comments powered by Disqus