Webhelp Group breidt BPO-activiteiten uit

Webhelp Group breidt BPO-activiteiten uit
  • 9 september 2014
  • Redactie

Met de overname van FDI, een bedrijf dat gespecialiseerd is in credit- en betalingsdiensten, breidt Webhelp Group zijn BPO-activiteiten uit. De acquisitie luidt de officiële oprichting van de nieuwe divisie Webhelp Payment Services in.

Gert-Jan Morsink, ceo Webhelp Nederland en lid Raad van Bestuur Webhelp Group, is trots op deze overname. ‘Onze ambitie, te weten uitgroeien tot de belangrijkste outsourcer van business processen wereldwijd, ondersteun ik volledig en sluit aan bij de Nederlandse ambitie. Door FDI over te nemen kunnen we nu voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers een nieuw aanvullend dienstenpakket aanbieden’, doelt Morsink op het voordragen van ‘innovatieve zakelijke betalingsdiensten’.

Het hoofdkantoor van FDI is gevestigd in het Franse Chambéry. De betalingsspecialist heeft ruim driehonderd klanten in dertig verschillende landen, hoofdzakelijk in de mode-industrie en luxe artikelen. Ceo Dominique Chatelin is eveneens verheugd over de samenwerking. ‘De kracht van Webhelp in combinatie met onze expertise brengt ons in een unieke positie om ondersteuning te bieden aan bedrijven die willen uitbreiden naar internationale markten. Via deze nieuwe bedrijfscombinatie streven we ernaar ons te positioneren in nieuwe regio’s en markten.’

comments powered by Disqus