BT opent vier nieuwe ‘customer innovation showcases’

BT opent vier nieuw '€˜customer innovation showcases'
  • 4 december 2014
  • Redactie

BT opent in Amsterdam, Brussel, Madrid en Milaan vier nieuwe ‘customer innovation showcases’. Ze zijn ontworpen om CIO’s en hun teams te helpen creatiever met technologie om te gaan.

De diverse showcases vormen samen de Europese kern van een wereldwijd netwerk van demo-faciliteiten waar bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerkgebaseerde IT-diensten kunnen testen. Op de verschillende locaties worden de nieuwste oplossingen getoond die in BT’s research & development centra zijn ontwikkeld. De leverancier van communicatiediensten beschikte al over customer innovation showcases in Peking, Hongkong, Jakarta, Johannesburg, Kuala Lumpur, Londen, New York, New Delhi, Dubai, Shanghai, Singapore, Sydney en Tokio.

Verbindingskunst
Bezoekers van de demo-faciliteiten kunnen live demonstraties verwachten van BT Connect (netwerkdiensten), BT One (unified communications- en collaboration-diensten), BT Contact (CRM-diensten), BT Assure (beveiligingsdiensten) en BT Compute (datacenter- en clouddiensten). Tevens bieden ze demo’s die focussen op bijvoorbeeld de manier waarop BYOD effectief kan worden ingezet.

Volgens Corrado Sciolla, president Europa en Global Telecom Markets van BT Global Services, versterken de vier nieuwe demo-faciliteiten BT’s positie ‘als dé aanbieder van netwerkgebaseerde IT-diensten voor grote, internationale bedrijven’. ‘Doordat CIO’s de nieuwste technologische innovaties kunnen ontdekken doen zij inzichten op waarmee ze hun teams en stakeholders kunnen inspireren.’ Hij is blij hen te kunnen helpen met ‘de kunst van het verbinden’.

comments powered by Disqus