Google en Avaya werken aan contactcenteroplossingen

Google en Avaya werken aan contactcenteroplossingen
  • 11 december 2014
  • Redactie

Google en Avaya zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van innovatieve contactcenteroplossingen voor bedrijven. Het eerste gezamenlijke project biedt bedrijven een eenvoudige set-up voor nieuwe agenten en supervisors op alle locaties, met als uitgangspunt pieken in het contactverkeer beter te beheren.

Softwareleverancier Avaya koppelt zijn expertise in customer experience management technologieën met Google’s webapplicaties en Chrome-apparaten om contactcenters eenvoudiger, flexibeler en kostenefficiënter te maken. Concreet betekent deze combinatie dat klantenservicemedewerkers via Chrome-apparaten en een WebRTC-enabled interface toegang krijgen tot de centrale contactcenter agentdesktop van Avaya. Agents kunnen gebruik maken van de volledige suite van technologieën die nodig zijn voor real-time klantrespons. Beheer wordt hierdoor efficiënter waardoor aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden.

‘Contactcenters zijn zeer dynamisch en bedrijfskritisch. De mogelijkheid om een klanteningang snel en kosteneffectief in te richten, tijdens drukke vakantieperiodes of productlanceringen, kan een significant verschil maken in omzet en het verbeteren van klanttevredenheid’, meent Melvin Harmsen, Country Leader Avaya Nederland.

comments powered by Disqus