Snoep nieuwe T-Mobile-directeur Zakelijke Markt

Snoep nieuwe T-Mobile-directeur Zakelijke Markt
  • 4 februari 2015
  • Redactie

T-Mobile Nederland heeft Marieke Snoep per direct benoemd tot Directeur Zakelijke Markt en Customer Operations. Marieke Snoep is sinds september 2012 lid van de hoofddirectie en verantwoordelijk voor de gehele klantoperatie. Eind 2014 kreeg zij op interim-basis de eindverantwoordelijkheid voor de zakelijke markt. Die rol vervult ze nu permanent.

Mark Klein (CEO T-Mobile): ‘T-Mobile heeft grote ambities op de zakelijke markt en Marieke Snoep kan die als geen ander bereiken. Onze service is de afgelopen jaren zeer sterk verbeterd dankzij de innovatie en slagkracht van Marieke. Deze eigenschappen gaan ervoor zorgen dat zij naast de eindverantwoordelijkheid voor customer operations ook onze prestaties op de zakelijke markt naar nieuwe hoogtes kan stuwen.’

Diverse managementfunties
Marieke Snoep trad in 2002 in dienst bij T-Mobile en heeft sinds die tijd diverse managementfuncties bekleed binnen customer operations. In 2012 trad zij toe tot de hoofddirectie (Executive Committee) van T-Mobile Nederland als Directeur Customer Operations. In deze rol is zij eindverantwoordelijk voor alle activiteiten die betrekking hebben op klantcontacten, zoals multichannel service, reparatie, logistiek, facturatie en alle verkoopondersteunende activiteiten. Daarnaast is zij sinds februari 2015 verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van T-Mobile op de zakelijke markt als Directeur Customer Operations en Zakelijke Markt.

comments powered by Disqus