Beste webwinkel Coolblue maakt klanten blij

Coolblue beste webwinkel van Nederland
  • 30 maart 2015
  • Redactie

Coolblue is bij de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2015 verkozen tot beste webwinkel van het jaar. Voor de derde keer in vijf jaar tijd sleepte de online retailer deze prijs in de wacht. Daarnaast werd Coolblue door het publiek bekroond als beste webshop in Consumentenelektronica en Telecom. ‘Dit bedrijf heeft een obsessieve en excessieve focus op het blij maken van klanten’, zegt juryvoorzitter Arjen Bonsing over Coolblue.

Directeur Pieter Zwart van Coolblue is "apetrots" op de prijs. Hij is blij dat vakgenoten zijn bedrijf op deze manier waarderen. ‘De beste webwinkel is in onze ogen de webwinkel die het best in staat is om z'n klanten blij te maken’, aldus Zwart. ‘Soms zit dat in iets ogenschijnlijk kleins, zoals het verlenen van service via Whatsapp. Soms zit dat in een grotere proposities zoals Coolblue "Vandaag Nog" of gratis bezorging op zondag. We willen klanten blij maken op het moment dat zíj dat willen. Kort geleden was een op zaterdag besteld pakketje pas in huis op dinsdag, gelukkig kan dat nu op zondag.’  

Snelgroeiend
Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 300 webshops en 7 fysieke winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen en Lochristi. Via specialisten als TVstore.nl en Laptopshop.nl verkoopt het bedrijf consumentenelektronica op internet. Coolblue voegde onlangs webshops op het gebied van koken, speelgoed en outdoor toe. In 2014 behaalde het een omzet van 360 miljoen euro en is daarmee een van de grootste webwinkels van de Benelux. Zowel in 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 als 2014 won het bedrijf prijzen als Beste Webwinkel in de Thuiswinkel.org en BeCommerce Awards.


 

comments powered by Disqus