Overname: Sitel ondergebracht bij Groupe Acticall

Overname: Sitel ondergebracht bij Groupe Acticall
  • 15 juli 2015
  • Redactie

Het Franse Groupe Acticall, aanbieder van CRM-oplossingen, neemt Sitel Worldwide Corporation onder. Laatstgenoemd customer care bedrijf, dat in Nederland in Best en Almelo is gevestigd, behoudt als onafhankelijk merk haar eigen identiteit. Internationaal werken ruim 61.000 medewerkers bij Sitel.

Groupe Acticall, opgericht in 1994, bestaat uit vijf ondernemingen, te weten contactcenters (Articall Centres de Contacts), consultancy (Extens Consulting), training (Learning CRM), online oplossingen (The Social Client) en technologie-oplossingen (Novagile). Acticall is onderdeel van Creadev, de investeringtak van de familie Mulliez. Samen verzorgen Groupe Acticall en Sitel meer dan 2,5 miljoen klanttransacties per dag.

Bert Quintana, voorzitter Raad van Bestuur en ceo van Sitel, over de overeenkomst: ‘We zijn zeer tevreden met de betrokkenheid van Acticall voor Sitel alsmede het gegeven dat we een gezamenlijke visie op de markt en toekomst hebben.’ Hij verwacht dat de combinatie van Sitels ervaring en wereldwijde aanwezigheid met de lange termijn visie van Acticall en digitale marktvisie op de toekomst resulteert in een ‘zeer goede positie om leiderschap te blijven tonen in onze prachtige industrie’.

comments powered by Disqus