Simyo opnieuw de beste

Simyo opnieuw de beste
  • 13 juli 2015
  • Redactie

De 5.500 leden van de Mobiele ProviderMonitor van de Consumentenbond reiken de halfjaarlijkse award voor de beste mobiele provider van Nederland opnieuw uit aan Sim Only-provider Simyo. Dit doet het consumentenpanel voor de vijfde keer op rij. KPN komt als derde ook goed uit de test met een 8, vanwege het goede oordeel over het netwerk. Telfort eindigde als vierde van de elf providers die meededen.

De Mobiele ProviderMonitor van de Consumentenbond kiest elk half jaar de beste mobiele provider van Nederland. De panelleden beoordelen de kwaliteit van bellen, sms’en en mobiel internet van hun provider. Ook houden ze de hoeveelheid storingen per maand bij. Daarnaast worden providers beoordeeld op de algemene tevredenheid. Elf mobiele providers zijn meegenomen in de monitor: Simpel, KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Hollandsnieuwe, Ben, Telfort, Hi en Simyo. Simyo deed voor de vijfde keer mee en kwam ook voor de vijfde keer op rij als beste mobiele provider uit de test.

Tevredenheid over Simyo: 8,4
Het consumentenpanel geeft Simyo als rapportcijfer voor het afgelopen half jaar een 8.4. Een half jaar eerder was dit nog een 8.3. Simyo scoort als enige provider op alle deelaspecten een 8 of hoger. Meest genoemde pluspunten zijn goed bereik, duidelijke tarieven en voorwaarden en de klantenservice die goed bereikbaar is en waar je goed wordt geholpen. Panelleden melden verder weinig storingen bij bellen, sms’en en internetten.

De kracht van tevreden klanten
Bart Versteijlen, General Manager bij Simyo is heel trots op zijn team: “Dit is een mooie prijs om te winnen, want Simyo wordt hier beoordeeld door haar klanten. Wij geloven in de kracht van tevreden bellers, die raden ons aan bij familie en vrienden. Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk en daardoor kan Simyo goede kwaliteit bieden. Wij kiezen er voor om geen geld uit te geven aan dure campagnes, dit geld investeren wij liever in het verbeteren van onze service. Ik ben blij dat onze klanten hierover tevreden zijn. We zijn heel trots dat we voor de 5e keer op rij als beste uit de test komen”.

comments powered by Disqus