CRMWaypoint ondergebracht bij Accenture

CRMWaypoint ondergebracht bij Accenture
  • 7 januari 2016
  • Redactie

It-dienstverlener Accenture heeft CRMWaypoint, specialist in advies- en technologiediensten voor Salesforce-cloudoplossingen op het gebied van verkoop, service en marketing, overgenomen. Het in Hilversum gevestigde softwarebedrijf telt ruim veertig medewerkers.

'CRMWaypoint geeft ons toegang tot een team van goed getrainde en gewilde Salesforce-professionals in Nederland en daarbuiten', zegt Peter van Tilburg, hoofd van de tak Cloud First Applications Accenture Nederland. 'Samen kunnen we nog beter inspelen op de groeiende vraag naar cloudoplossingen.' Het in 2006 opgerichte CRMWaypoint is één van de grotere Salesforce-partners in de Benelux. In zeven jaar tijd rondde het naar verluidt 580 projecten af bij 220 klanten. In 2014 steeg het aantal gesloten contracten met 30 procent.

Accenture nam in oktober 2015 reeds het Amerikaanse Cloud Sherpas over, een cloudadvies- en technologiebedrijf met Google, Salesforce en ServiceNow als specialisaties. Ook het Britse Tquila en het Duitse Clienthouse zijn in heet portfolio opgenomen.

comments powered by Disqus