Amsterdamse locatie voor Teleperformance

Amsterdamse locatie voor Teleperformance
  • 23 augustus 2016
  • Redactie

Teleperformance Benelux opende afgelopen week een nieuwe vestiging in Amsterdam. Hiermee speelt het in op de ‘groeiende markt voor platinum dienstverlening’, bericht het facilitair contactcenter vandaag.

‘Amsterdam is een aantrekkelijke stad voor toonaangevende internationale merken en innovatieve ondernemingen. De regio Amsterdam voldoet ook aan een andere belangrijke voorwaarde: toegang tot hoogopgeleid personeel. Met deze nieuwe locatie willen we inzetten op vernieuwing in klantinteractie’, licht Norbert van Liemt, ceo Teleperformance Benelux, Suriname en Oost-Europa toe. Met de inrichting van deze nieuwe vestiging meent hij aan te sluiten op het profiel en de verwachtingen van jonge, hoogopgeleide professionals. Er is onder meer een gym, een dojo, een espresso & juice bar en een restaurant. ‘De locatie is bovendien optimaal bereikbaarheid per openbaar vervoer.’

Vanuit de nieuwe locatie aan de Herikerbergweg in Amsterdam-Zuidoost gaat Teleperformance allereerst aan de slag voor een bestaande opdrachtgever. Het betreffende contactcenter start met 125 werkplekken en is in staat de capaciteit snel uit te breiden. Ook in Zoetermeer, Tilburg, Roermond en Maastricht beschikt de klantcontactspecialist over vestigingen.

comments powered by Disqus