Jabra prijst BST Group

Jabra prijst BST Group
  • 29 november 2016
  • Redactie

Headsetontwikkelaar Jabra heeft tijdens zijn EMEA & CALA Partner Conference in Athene eerder deze maand een aantal partners in het zonnetje gezet door het uitreiken van een award. Zo ontving de Nederlandse headsetspecialist BST Group de Central EMEA Reseller of the Year Award 2016.

‘In de markt weet BST zich al jaren te onderscheiden, met een hoog niveau aan commerciële en technische kennis over Jabra en de complementaire services daar omheen (onder meer het schoonmaken van headsets). Daarnaast is onze samenwerking open, transparant en recht door zee, resulterend in een gezonde manier van zaken doen’, aldus Jabra.

Arno van Beek, eigenaar van BST Group, beschouwt deze prijs als een bekroning op de uitstekende samenwerking met Jabra. ‘Deze kenmerkt zich door het persoonlijke contact. Beide teams weten elkaar goed en snel te vinden in projecten, aftersales en op het gebied van gezamenlijke marketinginitiatieven. Dit leidt tot een gezonde relatie waarbij het vertrouwen in elkaar hoog in het vaandel staat.’ In 2010 werd zijn bedrijf eveneens in het zonnetje gezet door Jabra, in de vorm van de Central EMEA Best Value Added Reseller (VAR) Award.

comments powered by Disqus