Karoline Wiegerink nieuwe directeur PvKO

Karoline Wiegerink nieuwe directeur PvKO
  • 19 januari 2017
  • Redactie

Karoline Wiegerink is per 1 maart 2017 de nieuwe directeur van Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO). Ze volgt Maricken Hengeveld op, die deze functie sinds 2012 heeft bekleed.

Wiegerink is als Lector City Hospitality verbonden aan Hotelschool The Hague en wil haar kennis, ervaring en netwerk inzetten om de vereniging verder op de kaart te zetten, uit te bouwen en om ondernemend Nederland te inspireren nog klantgerichter te worden. ‘Ik ben onder de indruk van de kracht van de ontmoetingen van PvKO: scherpzinnig, inspirerend, verfrissend en inhoudelijk sterk! Ik zie ernaar uit onderdeel uit te maken van deze community van klantgedreven professionals’, aldus Wiegerink.


Het PvKO is een vereniging van 3000 professionals in 150 Nederlandse en Vlaamse bedrijven die belang hebben bij het delen van kennis en ervaring op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en Klantgericht Ondernemen. Het platform werkt samen met bedrijven, experts, universiteiten en brancheverenigingen om Nederland klantgerichter te maken.

comments powered by Disqus