Cisco lijft BroadSoft in

Cisco lijft BroadSoft in
  • 24 oktober 2017
  • Redactie

Netwerkleverancier Cisco neemt BroadSoft over, een belangrijke speler op het gebied van contactcenteroplossingen in de cloud. Met de deal is $ 1.9 miljard gemoeid. ‘Samen leveren we een robuust aanbod van samenwerkingsmogelijkheden in elk marktsegment’, stelt Rowan Trollope van Cisco.

‘We denken dat ons gecombineerde aanbod, van onze samenwerkingstechnologie voor ondernemingen tot BroadSofts pakket voor kleine en middelgrote bedrijven, onze klanten meer keuzevrijheid en flexibiliteit biedt.’ Steeds meer bedrijven verwachten volledig uitgeruste stem- en contactcenteroplossingen met de mogelijkheid om hen ter plekke of in de cloud te implementeren, wat de nieuwe combinatie naar eigen zeggen kan bieden.

Overnamepad
Cisco is al langer op overnamepad, recentelijk werd de tweehonderdste deal gesloten. ‘Overnames blijven een belangrijk deel van onze innovatiestrategie en de afgelopen twee jaar hebben we hiermee kunnen inzetten op onder meer Internet of Things, application intelligence, AI, hyperconvergentie en SD-Wan’, zegt Rob Salvagno, vp Corporate Development.

Naar verwachting zal de overname van BroadSoft in het begin van 2018 worden afgerond. Het bedrijf zal dan volledig worden geïntegreerd in Cisco.

comments powered by Disqus