Vanuit huis je auto inruilen

Vanuit huis je auto inruilen
  • 12 januari 2018
  • Redactie

Bynco laat klanten thuis de inruil van auto’s regelen: het bedrijf komt de nieuwe auto brengen en neemt de oude auto weer mee. Het concept komt naar eigen zeggen tegemoet aan de wens van veel klanten.

Start-up Bynco (Buy Your Next Car Online) lanceerde begin 2017 het concept om online een occasion aan te schaffen. Zodoende maakt het bedrijf het voor mensen mogelijk om online een tweedehands auto’s uit te zoeken, via iDeal te betalen en de aankoop nog dezelfde week thuis te laten bezorgen.

Contact met verzekeraar
Aan de aanschaf van een auto via internet heeft de organisatie nu een extra inruilservice toegevoegd, zodat klanten niet meer naar een autodealer hoeven om hun oude voertuig in te ruilen. General manager en initiatiefnemer Jeroen Veldman van Bynco vertelt dat zijn organisatie een samenwerking is aangegaan met Autorola en Autotaxatie, twee inkooppartners die afzonderlijk van elkaar een bod uitbrengen op een auto. Zo kan de klant de prijzen vergelijken en een gegronde keuze maken. De waarde van de inruilauto wordt vervolgens verrekend met de aanschafprijs van de nieuwe auto. ‘Het enige wat ze zelf moeten regelen is contact opnemen met de verzekeraar om de nieuwe auto te verzekeren en de oude verzekering te beëindigen’, besluit Veldman. 

comments powered by Disqus