Topic: Branchenieuws
Kabinet wil ongewenste telecomovernames blokkeren
  • 20 april 2018
  • Redactie

Kabinet wil ongewenste telecomovernames blokkeren

Overnames van Nederlandse telecom- en internetbedrijven en datacenters moeten in de toekomst vooraf gemeld worden bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Met deze maatregel wil het kabinet voorkomen dat deze bedrijven de nationale veiligheid of openbare orde in gevaar kunnen brengen, zo valt te lezen in het wetsvoorstel ‘Ongewenste zeggenschap telecommunicatie’ dat door staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) naar de Raad van State is gestuurd.

Winnaars CustomerFirst Awards 2018
  • 19 april 2018
  • Redactie

Winnaars CustomerFirst Awards 2018

Professionals in klantcontact en customer experience vielen vanavond in de prijzen tijdens de uitreiking van de CustomerFirst Awards in het Beatrix Theater in Utrecht. De organisatie – Stichting NCCA, SAMR Marktvinders en CustomerFirst – reikte in totaal vier vakprijzen en meerdere publieksprijzen uit. Tevens werd een cheque overhandigd aan de Trombosestichting, het goede doel van deze editie van het MVO-initiatief Plantronics Team Trophy.

RobotFirst #14: Welke voice-assistent kies jij?
  • 13 april 2018
  • Redactie

RobotFirst #14: Welke voice-assistent kies jij?

Dit jaar gaan er spannende dingen gebeuren in Nederland. Google Assistant gaat eindelijk Nederlands spreken, Apple introduceerde de HomePod en Amazon’s Alexa is ondertussen ook hier te verkrijgen. Het lijkt misschien nog een ver-van-mijn-bed-show, maar het zal niet lang meer duren totdat de slimme speakers ook in onze huiskamers (en slaapkamers!) gaan doordringen. En dan is de vraag: welke assistent en welk bedrijf laat jij straks toe in jouw huis?


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven