Topic: Customer Service Management
Water door de Rijn
  • 21 juli 2014
  • Frank Rademakers

Water door de Rijn

Heel veel enthousiaste reacties ontving ik de afgelopen weken op de uitreiking van de Customer Contact Manager Award 2014. Van samenwerkingspartners, collega’s uit de branche, vanuit mijn organisatie, vrienden én familie. Ronduit hartverwarmend, ons huis leek wel een bloemenzaak. Ik ben best trots toen ik dat fraaie beeldje uit handen van juryvoorzitter Simone van den Berge mocht ontvangen. Vooral op ‘mijn’ KCO (Klantcontactorganisatie), de medewerkers en teammanagers die de afgelopen drie jaar zo’n mooie ontwikkeling hebben laten zien.

Praktijkcases België: Telenet, Luminus en BNP Paribas
  • 30 juni 2014
  • Redactie

Praktijkcases België: Telenet, Luminus en BNP Paribas

Agents op de huid zitten met interne contactcenter-KPI's klinkt vanuit bedrijfseconomische efficiency aantrekkelijk voor contactcenters. Maar onnodige druk veroorzaakt inefficientie en elders in het bedrijf, in de backoffice, moeten dan scherven worden geraapt. En dat kost een bedrijf ook geld. Daarom is focussen op de kwaliteit van het klantcontact een betere benadering dan alle aandacht voor harde KPI's. Drie praktijkcases.

23 - NS - Een onsje meer liefde voor de klant
  • 14 mei 2014
  • De 50 Mooiste!

23 - NS - Een onsje meer liefde voor de klant

Bouwen staat tegenwoordig centraal in hartje Utrecht. Na onze autorit via de slingerwegen om alle bouwconstructies door Utrecht (we hadden toch echt met de trein moeten komen) ontmoeten we Lieneke Bouma, Manager Kwaliteit, Planning & Informatie van NS. NS Klantenservice bouwt haar relatie met de reizigers verder uit waarbij de klant op 1, 2 en 3 staat. NS streeft naar een 9+ ervaring. Een prachtig streven, we zijn benieuwd naar de aanpak.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven