Nederlandse Experience Stores geopend

Nederlandse Experience Stores geopend
  • 09 juni 2015
  • Redactie

Neckermann Reizen opende afgelopen weekeinde in Nederland de eerste SENTIDO en SunConnect Experience Stores. Bij de invulling van deze hotelconcepten is de klant centraal gesteld, aldus de vakantiespecialist.

‘Deze unieke hotelconcepten maken het verschil voor Neckermann’, meent Carola Hoekstra, managing director Thomas Cook Nederland. ‘Ons klantpanel heeft ons per doelgroep geholpen bij de invulling van de Experience Stores, met wensen als flexibele ontbijttijden, eerder of later in- en uitchecken en draadloos internet. De klant staat centraal bij de invulling van het specifieke concept.’

Samen met retailpartners D-Reizen en VakantieXperts bouwt Neckermann vier winkels om tot Experience Stores, die dus geïnspireerd zijn op hotelconcepten SENTIDO en SunConnect. De locaties zijn in Breda, Apeldoorn, Rotterdam en Vlaardingen te vinden. Daar worden de komende twee weken diverse activiteiten georganiseerd, zoals een stoelmassage, high wine of een bootcamp. Doel is vakantiegangers een idee te geven wat ze in het buitenland kunnen verwachten qua accommodatie en beleving.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link