Uberconnected neemt ReturnSocial over

Uberconnected neemt ReturnSocial over
  • 01 oktober 2015

ReturnSocial is per vandaag overgenomen door het social care-bureau Uberconnected. In totaal werken nu 32 medewerkers bij de nieuwe combinatie.

Beide bureaus startten in 2014, waarbij ReturnSocial zich met name specialiseerde in het opzetten van dialogen op social media aan de hand van data. Uberconnected ondersteunt klanten op het gebied van social care: webcare, reputatiemanagement en communitymanagement. Tevens beschikt het over een creatieve divisie voor de creatie en productie van social media content.

Afzwaaien
Brian Hirman, oprichter van Uberconnected: ‘De proposities van ReturnSocial en Uberconnected overlappen elkaar deels, maar zijn zeker ook complementair aan elkaar. ReturnSocial brengt vooral veel additionele kennis en ervaring op het gebied van lead generation via social media en het meetbaar maken ervan. Ik ben enorm blij dat we deze flinke stap voorwaarts kunnen maken.’ Naast het hoofdkantoor in Amsterdam beschikt het social care bedrijf over een backoffice op Curaçao.

De oprichters van ReturnSocial, Johan van Mil en Auke van den Hout, trekken zich terug en gaan zich bezighouden met andere activiteiten.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link