CM neemt techniek Watermelon over

CM neemt techniek Watermelon over
  • 31 augustus 2016
  • Redactie

Mobiele dienstverlener CM meldt vandaag de techniek achter de failliet verklaarde WhatsApp-dienstverlener Watermelon over te nemen. De voormalig CTO van Watermelon, Daan Gönning, komt in dienst van CM in Enschede van waaruit het pushnotificatieplatform CERTA wordt ontwikkeld.

Nu WhatsApp recent haar gebruikersvoorwaarden wijzigde en bedrijven toestaat om berichten naar klanten te sturen via de messagingdienst, ziet de mobiele dienstverlener kansen om de techniek te integreren in CM's platform. ‘De techniek en het dashboard van Watermelon sluiten uitstekend aan bij onze activiteiten’, verklaart CM-ceo Jeroen van Glabbeek. ‘Ze vormen een goede aanvulling op onze eigen WhatsApp-dienst en het Hybrid Messaging-product waarmee onze klanten zowel sms- als pushberichten kunnen sturen. Uiteindelijk bieden we hiermee een totaaloplossing waarmee onze gebruikers hun klanten kunnen bereiken, ook internationaal. Of dat nou via sms, WhatsApp, WeChat, pushmessaging of Facebook Messenger is.’

Het in 1999 opgerichte CM biedt oplossingen voor onder meer klantinteractie en bedrijfskritische communicatie en is specialist op het vlak van mobile messaging.

Lees ook: Watermelon kopje onder

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link