Caribische ervaring voor starters Teleperformance

Caribische ervaring voor starters Teleperformance
  • 15 November 2016
  • Redactie

Teleperformance Benelux start de Caribbean Experience. Voor dit programma gaat de klantcontactspecialist pas afgestudeerde Nederlanders werven die minimaal een jaar in het tropische Suriname willen werken.

De deelnemers aan de Caribbean Experience werken de eerste drie maanden in Nederland, waar zij diverse trainingen doorlopen en ervaring opdoen op het project waar ze ook in Suriname voor aan de slag gaan. ‘Het is de ideale startersfunctie maar ook een unieke ervaring voor onze ervaren medewerkers, met als extraatjes een zonnig tintje en een tot de verbeelding sprekende omgeving’, promoot Hans Reuver, Chief Commercial Officer bij Teleperformance Benelux. Medewerkers die kiezen voor dit Caribische programma, worden door de klantcontactspecialist volledig aan de hand genomen. Zo regelt Teleperformance niet alleen de huisvesting en alle juridische en administratieve zaken rondom de relocatie, tevens organiseert het bedrijf gedurende het hele jaar verschillende sociale en sportieve activiteiten. ‘Medewerkers leren hierdoor het land goed kennen’, stelt Reuver. In Portugal en Griekenland heeft het facilitaire contactcenter reeds hetzelfde concept uitgerold.

Customer management expert Convergys opent begin 2017 zijn eerste contactcenter op Mauritius. Op dit eiland in de Indische Oceaan, ‘nabij’ Madagaskar, wordt zowel Frans als Engels gesproken.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link