H&M in de bezorgversnelling

H&M in de bezorgversnelling
  • 09 december 2019
  • Redactie

H&M Nederland zet vanaf nu fietskoeriers in om online bestellingen te bezorgen. Nederland is het allereerste land waar de modeketen deze milieuvriendelijke leveringsoptie aanbiedt. ‘Waar zouden we deze service nu beter kunnen lanceren dan in ‘fietsland’ Nederland?’

Voor deze leveringsoptie is de retailer een samenwerking aangegaan met het platform Fietskoeriers.nl, dat in ons land in meer dan dertig steden bezorgt. H&M belooft tussen 18.00 en 22.00 uur te bezorgen, aangezien de kans dan het grootst is dat klanten thuis zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen ‘en zo kan 98% van de pakketten die worden bezorgd door fietskoeriers ook direct worden afgeleverd’. De nieuwe service is mogelijk voor klanten die levering op de volgende dag kiezen en is hetzelfde geprijsd als de reguliere levering op de volgende dag.

‘We zijn blij dat we onze klanten nu de mogelijkheid bieden om voor een green delivery te kiezen. Duurzaamheid is een essentieel onderdeel binnen H&M en het bezorgen per fietskoerier past daar naadloos in’, stelt Susan Krau, country manager H&M Nederland.

Onder andere Coolblue bezorgt eveneens pakketjes per bakfiets.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link