Digital agencies bundelen krachten in BlueWaveDigital

Digital agencies bundelen krachten in BlueWaveDigital
  • 2 februari 2022
  • Peter van Woensel Kooy

BlueWaveDigital is vanaf februari 2022 de groepsnaam van de agencies OrangeValley, Copper IM, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology en OrangeValley Professionals.

Door deze combinatie ontstaat een groep met brede expertise en “digital first” vakmanschap van circa 80 medewerkers met meer dan vijftien jaar ervaring, bij een veelheid van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Het wordt een onafhankelijke agency groep met een breed pallet aan producten en diensten en ervaring in vele branches, gevestigd te Breukelen.

De gezamenlijke ambitie is om de beste in ons vakgebied te zijn. Veel van de agencies binnen de BlueWaveDigital groep hebben ook een notering in de Emerce100. Zo won BlueElevation samen met RTL in 2021 de CRO Award op het gebied van Customer Experience Driven Design, zijn de opleidingen van Copper IM uit Arnhem op Springest in 2021 gewaardeerd met gemiddeld een 9.1 en beoordelen de lezers van MT/sprout OrangeValley als top 5 beste Digital Marketing & Ecommerce agency van 2021.

De combinatie van deze merken in BlueWaveDigital vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. Zowel voor opdrachtgevers, maar ook voor ambitieuze professionals die willen doorgroeien en willen werken met ervaren collega’s en toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.

Ortwin Verreck, managing director BlueWaveDigital (foto boven): 'We hebben al langer de ambitie om uit te groeien tot hét toonaangevende data driven digital bureau van Nederland. De awards van afgelopen jaar sterken ons in deze ambitie en de ingeslagen weg. Komende periode blijven we onze groep versterken met agencies die expert zijn in hun vakgebied om samen te bouwen aan een full service data driven agency’.
(PvWK, foto: BlueWaveDigital)

Over BlueWaveDigital
'BlueWaveDigital is een digital agencygroep met de focus op data driven digital marketing. Een combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme werken binnen BlueWaveDigital samen vanuit dezelfde visie en aanpak. Meer informatie over BlueWaveDigital vindt u op www.bluewavedigital.nl.'

(bron: BlueWaveDigital)

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link