Huawei opent eerste Experience Store in Nederland

Huawei opent eerste Experience Store in Nederland
  • 21 april 2022
  • Ryan Baij

Aankomend weekend opent Huawei zijn eerste Experience Store in Nederland. In dit nieuwe retailconcept van Huawei kunnen liefhebbers van revolutionaire technologieën en elektronische consumentenproducten, zoals smartwatches, laptops, oordopjes, luidsprekers, tablets, smartphones kopen.

Deze Experience Store is voor bezoekers de ideale plek om de nieuwste producten te ontdekken, Via de belevingszones: “Smart Home”, “Smart Office”, “Fitness & Health”, “Audio” en “Gaming” ervaren winkelbezoekers de verschillende producten.

Customer service
Door de aanwezigheid van deskundig personeel kunnen bezoekers ook terecht voor technische support en vragen over alle producten van Huawei. Ook is het mogelijk om via een geselecteerde servicepartner reparaties te laten uitvoeren, zodat consumenten langer hun favoriete Huawei-product kunnen gebruiken.

Wu Lubin, Country Director Huawei Nederland: ‘Binnen een aantal categorieën, zoals smartwatches, audio, monitoren en laptops, hebben we de positionering van ons merk de afgelopen tijd sterk ontwikkeld. Terwijl we het aanbod van hoogwaardige smartphones en tablets continueren. In onze nieuwe Huawei Experience Store maken consumenten kennis met ons complete assortiment nieuwe producten en ervaren ze hoe gemakkelijk het is om deze te verbinden met apparaten die ze wellicht al in huis hebben. Bovendien bieden we op deze locatie ook ondersteunende service voor onze klanten. Daarom zie ik deze Experience Store als de nieuwe locatie voor liefhebbers van apparaten die zijn ontworpen en vervaardigd op basis van de laatste technologische ontwikkelingen.'

De Experience Store van Huawei is te vinden aan de Ferdinand Bolstraat 96 te Amsterdam. De officiële opening is op 23 april 11:45 uur.

comments powered by Disqus