Deliane Schimmel CCMA Manager of the Year

Deliane Schimmel CCMA Manager of the Year
  • 10 juni 2022
  • Ryan Baij

Deliane Schimmel is donderdagavond 9 juni benoemd tot CCMA Manager of the Year. De jury onder leiding van Maaike Rosendaal prees Schimmel onder andere voor haar authenticiteit.

De winnares was zelf ‘super gelukkig’ en ‘mega verbaasd’ over haar winst. ‘De jury heeft naar het totale plaatje gekeken en echt op inhoud gekeken’, aldus Schimmel. ‘Het is een mooie waardering voor wat ik doe.’

Juryvoorzitter Rosendaal sprak namens de jury en noemt Schimmel een ‘slimme topvrouw met veel vakkennis. Ze heeft echt een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. We hebben een mooie winnares.’

De finale van de CCMA Manager of the Year Award, georganiseerd door Yource, werd gehouden in Woerden in de Kas. De middag begon met een inhoudelijk deel, waarin de vier finalisten zich nog één keer over het thema #tothefuture mochten buigen aan de hand van stellingen. Een deel van deze vragen kwam vanuit de hubs in Amersfoort, Enschede en Naarden, waar eveneens publiek aanwezig was.

Na de inhoudelijke sessie werd er uitgebreid eten opgediend en konden de aanwezige in de stralende zon genieten van een walking dinner, inclusief live band. Na een pitch van één minuut door de finalisten aan het begin van de avondsessie gaf oud-schaatser Ben van der Burg een college over techniek. Ben fantaseerde over een toekomst, waarin iedereen een chip in zijn hoofd had en niet meer na hoeft te denken over lineaire levensproblemen en juist het artistieke deel kan laten leven.

Na een nieuw intermezzo van de liveband, werd het tijd om in de gloed van de ondergaande zon de winnaar bekend te maken, waarna de plaatjes van Deliane Schimmel in het rode avondlicht een mooi slotakkoord verzorgden.

De CCMA Mananger of the Year werd georganiseerd door Yource in De Kas in Woerden. Bij de CCMA Manager of the Year behoort een traject met jurybeoordelingen en bezoeken. Hoe dat gaat is hier te lezen in een eerder interview van CustomerFirst met de jury.

Foto: Isa Appel/Yource

comments powered by Disqus