VanMoof als employee experience

VanMoof als employee experience
  • 14 juni 2022
  • Kel Koenen

Dankzij een samenwerking met het populaire e-bike merk VanMoof kunnen medewerkers van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station sinds kort met een elektrische fiets naar het werk. Het hotel is de eerste hospitality-partner in Nederland die het VanMoof-abonnement voor hun hele team heeft gelanceerd.

Alle medewerkers die minimaal 50 uur per maand in het hotel werken kunnen zich aanmelden voor het leasen van een VanMoof S3 of X3. Hierbij speelt de functie van de medewerker geen rol, hetgeen betekent dat ook stagiaires of mensen die bijvoorbeeld maar twee diensten per week werken bij dit initiatief aan kunnen haken.

Dankzij de samenwerking met VanMoof en een bijdrage in de kosten vanuit het hotel kan dit al voor een euro per dag plus de kosten van de fiscale bijtelling.

Aantrekkelijke manier
De samenwerking heeft volgens Floris Licht, General Manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, een aantal voordelen: 'Allereerst vinden we het erg leuk dat we onze medewerkers de mogelijkheid kunnen bieden om op een aantrekkelijke manier een mooie elektrische fiets te leasen en hierdoor vaker met de fiets naar werk te komen. Medewerkers zijn hierdoor minder afhankelijk van het OV en laten hopelijk vaker de auto staan. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook gezonder. En een mooie toevoeging aan de lijst van employee benefits.'

Upgraden
Tom Kips van VanMoof is ook blij over de samenwerking. 'We zijn erg enthousiast dat DoubleTree de eerste hospitality-partner in Nederland is die ons VanMoof-abonnementsaanbod lanceert voor medewerkers. Dankzij de regeling die het hotel aanbiedt kunnen medewerkers hun dagelijkse woon-werkverkeer upgraden met VanMoof e-bikes. Het draagt ook bij aan onze missie: het creëren van een betere toekomst door meer mensen op de fiets te krijgen.'

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • Reacties
  • Link