Stichting Een Nieuw Geluid gelanceerd

Stichting Een Nieuw Geluid gelanceerd
  • 16 september 2022
  • Kel Koenen

Afgelopen donderdag hebben Chantal Rovers en Anne Hettema officieel bekend gemaakt dat ze alle initiatieven en alle input uit het verleden hebben ondergebracht in een nieuwe stichting; Stichting Een Nieuw Geluid. Dat maakt Chantal Rovers bekend op LinkedIn.

'Wij hebben besloten om ons (in eerste instantie) op 2 van de 5 pijlers te richten; meer aandacht voor de mens & verbinding / samenwerking', aldus Rovers. 'We blijven (kleinschalige) sessies organiseren waarbij wij ons richten op ‘een nieuw geluid’.
Tijdens de hackathon hebben we dit gedaan door iedere deelnemer te verplichten iemand mee te nemen van onder de 30 of van buiten de branche. Gisteren hadden we een gastspreker uitgenodigd die onderzoek doet naar patiëntgerichte zorg.
In de informele setting die we steeds weten te realiseren ontstaan er waardevolle gesprekken tussen vakgenoten, gericht op inhoud. Gezien de positieve reacties en de uitgesproken behoefte vaker te willen verbinden op inhoud, hebben wij besloten deze sessies ook aankomend jaar te faciliteren.'

Ook wordt er aangekondigd dat ze graag een programma willen aanbieden waar de talenten uit debranche (het nieuwe geluid van de toekomst) zich verder kunnen ontwikkelen. 

Het hele bericht is hier te lezen.

comments powered by Disqus