Gezonde start van 2023 voor klant bij AH

Gezonde start van 2023 voor klant bij AH
  • 2 januari 2023
  • Ryan Baij

Albert Heijn wil zijn klanten helpen met een gezonde start van 2023. De eerste weken van 2023 staan in het teken van handige tips over hoe je een gezonde(re) draai aan je bord kunt geven, nieuwe challenges in de Mijn Leefstijlcoach app, de lancering van de beter eten podcast.

Albert Heijn wil samen beter eten bereikbaar maken. Een gezonde(re) leefstijl is belangrijker dan ooit, zo stelt de supermarkt. De nieuwe service is te vinden op de pagina AH.nl en in de AH app waar klanten kunnen aangeven wat de behoefte is; meer vezels, minder suiker of wat vaker vegetarisch eten. Doel is om de klanten zo heel gemakkelijk tips en inspiratie hoe ze hun bord een gezonde(re) draai kunnen geven.

Binnen een nieuwe gratis app 'mijn leefstijlcoach' biedt Albert Heijn veel nieuwe content met advies, inspiratie, talloze gezondheidschallenges, video's en beweeg-, voeding- en meditatieschema’s. Ervaren coaches adviseren over een blijvende gezonde leefstijlverandering. In de podcast 'Beter eten' gaat Yora Rienstra, journalist & programmamaker, in gesprek met experts van Albert Heijn en andere professionals die alles van voeding weten en hoe je beter eten in de praktijk brengt.

Foto: AH beeldbank.

comments powered by Disqus