Miele X heeft innovatieve Community Space

Miele X heeft innovatieve Community Space
  • 19 mei 2023
  • Kel Koenen

The Valley in Amsterdam is de nieuwe thuisbasis van Miele X: de digitale hub die het bedrijf ondersteunt bij het creëren en uitbouwen van het erfgoed én ervaringen levert die Miele-klanten uit de hele wereld moet betrekken en enthousiast maken.

De nieuwe Community Space is zes keer zo groot als de vorige werkplek. Deze extra vierkante meters bieden ruimte om het diverse personeel van de digitale hub van Miele te inspireren. Het is een plek die efficiëntie, creativiteit, samenwerking en netwerken stimuleert. Wanneer de liftdeuren openen, word je verwelkomd door een klein Miele-museum waar 124 jaar historie staat tentoongesteld.

Achter een glazen wand zie je de meest iconische uitvindingen van het merk, zoals een historische stofzuiger en een van hun eerste wasmachines. Wanneer je langs deze reis door het verleden loopt, kom je in de ruime, lichte en uitnodigende lobby. Als je door de glazen wanden en deuren kijkt, vang je al een glimp op van het hart van de Community Space.

Deze ruimte telt meerdere vergaderplekken en één daarvan is de green room, een kas naast de kookeilanden, waar je vergadert tussen de verse kruiden en groene planten. Rondom de keuken vind je open werkplekken, kleinere call cabins en geluiddichte vergaderruimtes voor maximaal vier personen. Minder traditioneel en als viering van de verschillende nationaliteiten die Miele X rijk is, zijn de unieke break-outruimtes.

'We noemen onze nieuwe werkplek een Community Space in plaats van kantoor. Dat is namelijk een plek waar je komt en gaat en dit is zoveel meer. We hebben een omgeving ontwikkeld waar je je thuis voelt, die mensen inspireert en verschillende voorzieningen biedt die hun welzijn bevordert', vertelt Curt Simon Harlinghausen van Miele X.

comments powered by Disqus