AFAS, Blue Bricks, Summiteers en Salesforce beste werkgevers

AFAS, Blue Bricks, Summiteers en Salesforce beste werkgevers
  • 5 juni 2023
  • Ryan Baij

AFAS Software, Blue Bricks, Summiteers en Salesforce mogen zich de beste werkgevers van Nederland in 2023 noemen. Zij staan bovenaan de lijst met Best Workplaces in de categorieën grote, middelgrote, kleine organisaties en multinationals.

De complete lijst met Best Workplaces is samengesteld aan de hand van een vragenlijst met zestig stellingen over vertrouwen, trots en plezier die alle medewerkers van een organisatie invullen. Deze vragenlijst is in de periode april 2022 tot maart 2023 ingevuld. De veertig hoogst scorende organisaties van de 225 organisaties die door Great Place To Work gecertificeerd zijn, ontvangen de titel Best Workplace.

René Brouwers, directeur Great Place To Work Nederland: “Afgelopen vrijdag hebben wij met trots tijdens ons event Walk Your Talk de ranking van de Best Workplaces bekendgemaakt. Tijdens Walk Your Talk hebben we met zo’n driehonderd deelnemers aandacht gevraagd voor een positieve werkcultuur voor iedereen. Dit zou de nummer 1 prioriteit van iedere organisatie moeten zijn, aangezien een slechte organisatiecultuur inmiddels onderwerp van gesprek is in de maatschappij. Er komt daarmee meer focus op het belang van goed werkgeverschap, maar vanzelfsprekend is het nog steeds niet

comments powered by Disqus