Topic: Customer Service Management
Kloppend Hart - Intergamma
  • 19 februari 2021
  • Mente Weijer

Kloppend Hart - Intergamma

Als je de berichtgeving over de drukte bij bouwmarkten mag geloven, sloeg heel Nederland massaal aan het klussen tijdens de eerste lockdown in maart. Ook bij Gamma en Karwei was het een drukte van jewelste vertelt Francien Folkerts, Manager Klantenservice bij Intergamma. Dit is het bedrijf dat samen met VANAD Group de klantenservice voor Karwei en Gamma Nederland en België verzorgt. Met bijna een miljoen contacten vorig jaar, was het alles behalve rustig op het klantcontactcenter van deze bouwmarkten.

BrainFirst #37: Onderlinge cohesie
  • 12 februari 2021
  • Redactie

BrainFirst #37: Onderlinge cohesie

Weten wat er in andermans bovenkamer omgaat, dat willen we allemaal wel. Immers, dan weet je ook iemands beweegredenen en kun je daar vervolgens op inspelen. Hoe utopisch het doorgronden van de psyche van de mens wellicht ook klinkt, er zijn wel degelijk ‘slimmigheidjes’ toe te passen. Om meer inzicht te krijgen in de werking van het brein in relatie tot (klant)gedrag, verzorgen verschillende neuro-experts op deze plek een minicollege. Ditmaal de hersenspinsels van Bjarne Timonen.

Contactcenter DPG Media herneemt de regie met workforce management
  • 08 februari 2021
  • Sales BBP Media

Contactcenter DPG Media herneemt de regie met workforce management

[Branded content] Wie het nieuws een beetje bijhoudt, weet dat er in het Nederlandse medialandschap herhaaldelijk fusies en overnames plaatsvinden. Voor Marloes de Boer, sinds eind 2018 manager klantcontact (KCC) bij DPG Media, is de impact van de voorlaatste fusie nog niet achter de rug of een nieuwe integratie dient zich alweer aan. Bij de integratie van verschillende afdelingen binnen DPG Media is workforce management (WFM) een hoofdstuk apart. WFM raakt vrijwel alle facetten van het contactcenter: van systemen tot rapportages en van aanname van medewerkers tot en met thuiswerken. DPG Media schakelde PlanMen in voor ondersteuning en advies.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven