Topic: HRM
Tempo-Team maakt tempo met digitale assistentie
  • 17 februari 2021
  • Mente Weijer

Tempo-Team maakt tempo met digitale assistentie

Een snellere en betere match door het grondiger inzetten van data voor de klant én de kandidaat: Tempo-Team zit middenin een verregaande digitale transitie. Door het gebruik van de ‘Jobbot’ kan het uitzendbureau binnen één dag geschikte kandidaten voorstellen aan klanten die op zoek zijn naar nieuw talent. Mariël Tiemersma, Manager Tempo-Team Online, praat ons hierover bij. ‘Niet alleen de wens van de klant staat bij deze nieuwe ontwikkeling centraal; ook naar de wensenlijst van de kandidaten wordt goed gekeken.’

[Interview] Best Workplaces: Cisco
  • 10 februari 2021
  • Nina van Klaveren

[Interview] Best Workplaces: Cisco

Blije medewerkers zorgen voor blije klanten – een leus die anno nu bijna telt als een open deur. Werkgevers focussen zich op een positieve medewerkersbeleving om zich te onderscheiden, en dat lukt: de gemiddelde employee experience in Nederland laat een stijgende lijn zien. Medewerkers worden gezien als mens, met hun eigen individuele ontwikkelingen, talenten en privélevens. Jaarlijks maakt Great Place to Work samen met Fortune een top-25 op van de beste werkplekken ter wereld. Hoog tijd voor een goed gesprek over medewerkersgerichtheid met de nummer één: Cisco.

Young Professional: Iris van der Steen (29)
  • 22 december 2020
  • Nina van Klaveren

Young Professional: Iris van der Steen (29)

Millennials worden steeds vaker in één adem genoemd met de grootste verzuimoorzaak van de 21e eeuw. Dat is niet gek, weet Iris van der Steen. Aan het begin van haar carrière mocht zij direct ondervinden welke verstrekkende gevolgen stress kan hebben, met een burnout als gevolg. Inmiddels is de goedlachse psycholoog weer op de been, wat niet onopgemerkt is gebleven: als LinkedIn Top Voices wordt haar boodschap net zo goed gehoord als die van invloedrijke namen zoals Hugo de Jonge en Diederik Gommers. In haar bijdragen richt ze zich op de vraag waarom de balans tussen generatie Y en (werk)geluk niet in evenwicht is.

[Interview] AFAS: ‘Wij zijn niet knuffelig’
  • 16 december 2020
  • Nina van Klaveren

[Interview] AFAS: ‘Wij zijn niet knuffelig’

Blije medewerkers zorgen voor blije klanten – een leus die anno nu bijna telt als een open deur. Werkgevers focussen zich op een positieve medewerkersbeleving om zich te onderscheiden, en dat lukt: de gemiddelde employee experience in Nederland laat een stijgende lijn zien. Medewerkers worden gezien als mens, met hun eigen individuele ontwikkelingen, talenten en privélevens. In deze werkgeluk-reeks zetten we maandelijks een bedrijf in de spotlight dat medewerkersgerichtheid tot een kunst verheven heeft. In de vierde editie bevragen wij Britt Breure, HR-directeur bij AFAS Software.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven