Topic: Strategie
'Welcome to the jungle'
  • 03 juni 2020
  • Nina van Klaveren

'Welcome to the jungle'

Velen kennen het als een grote, open ruimte die is volgebouwd met aan elkaar geschoven bureaus. Met hier en daar een plant. Hoewel de kantoortuin nooit winnaar van de populariteitsprijs is geweest, wordt met het grootste thuiswerkexperiment in de geschiedenis duidelijk dat velen de massawerkplek verafschuwen. De kantoortuin bleek een broeikas van mentale klachten – het aantal burnouts zou deels te wijten zijn aan deze werkomgeving. Hoe moet dat nu verder met de kantoortuin? Is deze plek passé of toch wel futureproof in de anderhalvemetersamenleving?

Grote gele M
  • 08 mei 2020
  • Gastauteur

Grote gele M

Je wil niet iedere klant enthousiast maken. Of is het ‘u wilt’ niet iedere klant enthousiast maken? Tijdens de laatste videocall dwalen mijn gedachten af terwijl ik vanuit mijn woonkamer naar buiten staar. Door de regenval zie ik de bandensporen van een fel oranje elektrische fiets van Thuisbezorgd, zichtbaar gemarkeerd op het asfalt. Stel nou dat deze sporen oranje zouden zijn, dan laat Thuisbezorgd overál branding achter! Mijn hoofd zit vol met creatieve overdenking.

BrainFirst #31 - Breinleerprincipes en coaching
  • 05 mei 2020
  • Redactie

BrainFirst #31 - Breinleerprincipes en coaching

Weten wat er in andermans bovenkamer omgaat, dat willen we allemaal wel. Immers, dan weet je ook iemands beweegredenen en kun je daar vervolgens op inspelen. Hoe utopisch het doorgronden van de psyche van de mens wellicht ook klinkt, er zijn wel degelijk ‘slimmigheidjes’ toe te passen. Om meer inzicht te krijgen in de werking van het brein in relatie tot (klant)gedrag, verzorgen verschillende neuro-experts op deze plek een minicollege. Ditmaal de hersenspinsels van Carolien de Oliveira Marreiros, directeur bij Ocaro.

De 3-in-1-kickstart van Inspire helpt bedrijven de crisis door
  • 28 april 2020
  • Sales BBP Media

De 3-in-1-kickstart van Inspire helpt bedrijven de crisis door

[Branded content] Bedrijven in Nederland kijken uit naar het moment dat ze weer verder kunnen bouwen. Een snelle weg terug is er volgens deskundigen niet en er wordt rekening gehouden met flinke economische krimp. Toch zijn er mogelijkheden om samen snel opwaarts te gaan volgens Inspire Sourcing Solutions. Het gespecialiseerde uitzendbureau denkt in oplossingen en biedt daarom een 3-in-1-kickstart: een flexibele schil, gedegen vakkennis én een oplossing die hen helpt bij het creëren van een positieve cashflow. Ilja Gleiser, CEO Inspire, legt uit.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven