Topic: Customer Service Management
VraagApp: de nieuwe manier van vraagbeantwoording
  • 02 oktober 2018
  • Nina van Klaveren

VraagApp: de nieuwe manier van vraagbeantwoording

Denken vanuit de belangen van cliënten en patiënten: een trend die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse maatschappij en (terecht) aan populariteit wint. Zo begon ook de oprichter van VraagApp, Frank Schalken, met zijn missie. Vanuit de observatie dat kwetsbare mensen – met een licht verstandelijke beperking bijvoorbeeld – de samenleving ingewikkeld vinden, startte Schalken met het opzetten van een app waar deze mensen hun dagelijkse vragen kunnen stellen. Vrijwilligers beantwoorden deze vervolgens. Doel is om kwetsbaren een platform te bieden waar ze anoniem en veilig hun vragen kunnen stellen en uiteindelijk zelfstandiger worden.

De kunst van het sorry zeggen
  • 19 september 2018
  • Niels Berndsen

De kunst van het sorry zeggen

Niet al te lang geleden heb ik een fors deel van ons huis onder water gezet. Ik was vergeten de kraan uit te zetten van de tuinslang. De aansluiting zit in het kantoor van mijn vrouw, waar gedurende de nacht de druk te hoog werd en onbedoeld een zwembad ontstond. Tijdens het opruimen heb ik diverse malen zeer nederig alleen maar sorry gezegd tegen mijn echtgenote. Ik schaam me diep. Kortom, een mooie aanleiding voor een column over klantbeleving: hoe zeg je sorry?

Kloppend Hart - Center Parcs
  • 14 september 2018
  • Redactie

Kloppend Hart - Center Parcs

Een gek gezicht was het wel: tussen de etende gasten op badslippers, mensen met nat haar en een handdoek om hun lijf gewikkeld, praatte ik in het Grand Café van Center Parcs in Peer met Vlaming Wouter Lecok, vergezeld door pr officer Jackie van Buuren. Wij zakelijk gekleed, de gasten genietend van een welverdiende vakantie. Dat is echter precies de bedoeling achter de locatie van het contactcenter van Center Parcs, vertelt Lecok. 'Het is belangrijk dat iedereen met een smile op zijn of haar gezicht naar het werk gaat. Dat is het prachtige van dit contactcenter: lopend naar kantoor kom je genietende mensen en spelende kinderen tegen.'


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven