Topic: WFM
Dé backoffice bestaat niet!
  • 17 maart 2015
  • Michel Adang

Dé backoffice bestaat niet!

Wellicht begeef ik me op glad ijs, meteen al in mijn eerste blog. Maar dat risico loop ik dan maar. Een aantal jaar geleden haalde onze toenmalige prinses Máxima de volkswoede op de hals met haar goed bedoelde uitspraak: ‘Dé Nederlander bestaat niet’. Wat een ode had moeten zijn aan de diversiteit van de Nederlandse samenleving, werd opgevat als een ontkenning van dat wat ons als natie bindt. Geïnspireerd door Máxima’s uitspraak durf ik de stelling aan: ‘Dé backoffice bestaat niet’.

'WFM is volwassen geworden'
  • 12 november 2014
  • Redactie

'WFM is volwassen geworden'

“De lokale sales verloopt goed,” zegt Willem van den Brink, commercieel directeur internationaal van PlanMen, met circa 250 opdrachtgevers in retail, zorg, overheid en fast moving consumer goods, in Nederland, België, Duitsland, Brazilië en de Verenigde Staten. “WFM is duidelijk volwassen geworden. Waar we naast de lokale markt op focussen, zijn internationale klanten. Internationalisering biedt ons meerwaarde en sterkt het vertrouwen van ons en het vakgebied

Smart Start Kennisbank weet raad
  • 06 oktober 2014
  • Redactie

Smart Start Kennisbank weet raad

Je kent het wel. Tik je op je zoekmachine een vraag in, krijg je vervolgens allerlei vage antwoorden voorgeschoteld die compleet de plank misslaan. Waarna je geërgerd toch maar de eerste tien pagina’s met hits doorworstelt, in de hoop dat je ergens op ‘mogelijk interessante items’ stuit. Dit ietwat hopeloze gevoel wilde The Knowledgebase Company koste wat kost voorkomen bij de ontwikkeling van zijn Smart Start Kennisbank. Relevantie is dan ook uitgegroeid tot hét kernbegrip van deze SaaS-oplossing. Nog deze maand beleeft het systeem zijn officiële vuurdoop.

Eerst plannen, dan rennen
  • 09 september 2014
  • Redactie

Eerst plannen, dan rennen

Op het kantoor van BrightONE in Amersfoort druppelen de enigszins nerveuze kandidaten aan de KSF Crisissimulatie binnen. De deelnemers zijn afkomstig uit vele windstreken en werken op social-mediaterrein bij uiteenlopende organisaties. Die ochtend gaan ze aan de slag onder de vlag van de fictieve firma 123Contacten!, dat behoorlijk in de nesten zit. Een ongelooflijk spannende toestand! concluderen ze achteraf. Levensecht. Hun hartslag is ternauwernood gedaald.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven