Topic: Tech
Kloppend Hart - Telenet
  • 14 juli 2020
  • Nina van Klaveren

Kloppend Hart - Telenet

De grootste missie van de Vlaamse telecomprovider Telenet steekt er met kop en schouders bovenuit: klanten ondersteunen in hun steeds digitaler wordende leven. De kwart eeuw oude telco startte destijds als bedrijf om te vechten tegen de grote jongens en heeft inmiddels een groot aandeel veroverd in Vlaanderen. ‘Misschien een beetje cheecky, maar we willen overal de eerste zijn en uitblinken op het gebied van service’, aldus VP Contact Center Interactions Jurriaan Leijder. Hij weet ook: een blije klant begint met een blije medewerker. Leijder spreekt dan ook met name trots over zijn medewerkers.

Cloud technologie als spil in VOO’s customer care-thuiswerkafdeling
  • 29 juni 2020
  • Sales BBP Media

Cloud technologie als spil in VOO’s customer care-thuiswerkafdeling

[Branded content] Van de ene op andere dag moest ook in België het werk zo veel mogelijk vanuit huis worden gedaan. Half maart ging het land op slot, wat verregaande gevolgen had voor de customer care afdeling van VOO, de provider van internet, televisie en telefonie in Wallonië. Geconfronteerd met de crisis moest er snel een systeem worden opgezet zodat VOO-agenten vanuit een thuissituatie en op een volledig veilige manier konden werken. In één weekend hebben Odigo en RingRing dit gerealiseerd.

Digitale onboarding: compliant én klantvriendelijk
  • 26 juni 2020
  • Gastauteur

Digitale onboarding: compliant én klantvriendelijk

Het is verplicht als financiële dienstverlener om nieuwe klanten zorgvuldig te screenen. Om hieraan te voldoen, hebben financiële instellingen processen ingericht: KYC (Know Your Customer) en CCD (Customer Due Diligence). Doel is om deze processen snel en toch zorgvuldig te laten verlopen. Maar hoe zorg je ervoor dat je compliant bent terwijl je de klantervaring verbetert? De oplossing ligt in het toepassen van slimme technologieën, die de onboarding automatiseren en een impuls geven aan de klantbeleving.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven