Topic: Tech
Beleef de Zwarte Cross
  • 10 september 2019
  • Redactie

Beleef de Zwarte Cross

De Zwarte Cross is met geen enkel ander festival te vergelijken. Dat komt niet alleen door de befaamde auto- en motorcross, maar ook door de vele ludieke programmaonderdelen. De beleving staat centraal. En bij die beleving hoort een vlekkeloze customer journey zonder wachtrijen of tekorten bij de food- en drankverkooppunten. Wifi speelt daarin een hoofdrol. Maar een wireless verbinding aanleggen op een terrein waar normaal de koeien grazen is andere koek dan een stadion voorzien van een draadloos netwerk.

Chatbots en spraakassistenten raken ingeburgerd
  • 09 september 2019
  • Redactie

Chatbots en spraakassistenten raken ingeburgerd

Consumenten geven steeds meer de voorkeur aan interactie met chatbots, met name als het gaat om onderzoek naar producten, het leren kennen van nieuwe diensten en het stellen van vragen aan de servicedesk na een aankoop. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van het Capgemini Research Institute. Bijna 70% van de ondervraagden zegt bijvoorbeeld binnen drie jaar een bezoek aan een winkel of bank geleidelijk te zullen vervangen door een gesprek met een spraakassistent.

Onethisch gebruik van AI (nog) geen heet hangijzer
  • 04 september 2019
  • Redactie

Onethisch gebruik van AI (nog) geen heet hangijzer

Hoewel de verwachting is dat steeds meer bedrijven de komende jaren artificial intelligence gaan inzetten in hun organisaties, zijn de ethische aspecten nog maar mondjesmaat onderwerp van gesprek. Internationaal onderzoek van Genesys leert dat 23% van de ondervraagde werkgevers een beleid heeft opgesteld over de ethische toepassing van bots. 28% is bezorgd dat hun bedrijf in de toekomst verantwoordelijk wordt gesteld voor een onvoorzien gebruik van AI.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven