Greetz is DHL Beste Webwinkel 2020: ‘Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht’

Greetz is DHL Beste Webwinkel 2020: ‘Wij zetten vol in op persoonlijke aandacht’
  • 23 september 2020
  • Mente Weijer

Greetz mag zich voor het eerst de beste webwinkel van Nederland noemen. De online cadeauwinkel werd tijdens de uitreiking van de Shopping Awards vorige week bekroond tot DHL Beste Webwinkel 2020. ‘We vinden niet dat je als bedrijf een award als deze zomaar mag verwachten. Als je in een rijtje met organisaties zoals Albert Heijn, FBTO.nl en Corendon staat, kan je alleen maar hópen op het winnen van de prijs.’ We bevragen Marianne Segeler, Manager Brand & Design bij Greetz.

Wat heeft er volgens jullie voor gezorgd dat jullie naar huis gingen met deze prijs?
Segeler: ‘We zijn er ontzettend blij mee én trots op. Natuurlijk werken wij al heel veel jaren met ontzettend veel liefde en passie aan het voor onze klanten mogelijk maken van het geven van persoonlijke aandacht.
We denken dat het Nederlandse publiek ervaart hoe prettig en fijn het is om via ons online platform een dierbare persoonlijke aandacht te geven. Het afgelopen jaar, maar zeker ook de afgelopen maanden, waarin we niet altijd overal bij konden zijn. Als je ergens niet bij kunt zijn, betekent een lieve boodschap op een kaart of een mooi cadeau ontzettend veel en daar hebben wij onze klanten in kunnen helpen.’

Hoe hebben jullie extra servicestappen gezet om een webshopgigant als Coolblue te overtreffen?
‘We hebben de afgelopen jaren en maanden veel optimalisaties doorgevoerd op ons platform met als doel een nog betere klantervaring en het blijven waarmaken van onze klantbelofte: het helpen van onze klanten bij het geven van persoonlijke aandacht aan een ander. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe attenties passend bij de vraag van onze klant, het makkelijker vindbaar maken van onze kaarten en cadeaus op de website, maar ook het uitbreiden van bezorgopties en bezorgcapaciteit.
Met dezelfde liefde en aandacht die onze klanten hebben voor hun dierbaren, helpen wij onze klant met zijn of haar vraag. We denken proactief mee en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing. Dat vinden wij ontzettend belangrijk.’

Wat is jullie klantcontactcredo?
‘Greetz is dé online bestemming voor het geven van persoonlijke aandacht. Daarom zetten we vol in op persoonlijke aandacht – onder meer via chat, omdat we via dit middel onze klant direct kunnen bijstaan op het moment dat hij of zij ergens tegenaan loopt of vragen heeft.’

Beeld: Dwain Olsem/BBP Media via ShoppingAwards.nl.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link