Nieuws   
Nederlandse AI Coalitie opgetuigd
  • 18 juli 2019
  • Redactie

Nederlandse AI Coalitie opgetuigd

De Taskforce AI kondigt aan in oktober dit jaar de Nederlandse AI Coalitie op te richten ‘om te zorgen dat Nederland bijblijft in de race rond artificial intelligence’. De initiatiefnemers zijn onder meer van mening dat ons land moet inzetten op een grootschalig om- en bijscholingsprogramma, aangezien kunstmatige intelligentie onze manier van werken drastisch gaan veranderen de komende jaren. ‘Het huidige scholingsaanbod speelt hier bij lange nog niet op in.’

BrainFirst #22 - De zogenaamde sociale media
  • 17 juli 2019
  • Redactie

BrainFirst #22 - De zogenaamde sociale media

Weten wat er in andermans bovenkamer omgaat, dat willen we allemaal wel. Immers, dan weet je ook iemands beweegredenen en kun je daar vervolgens op inspelen. Hoe utopisch het doorgronden van de psyche van de mens wellicht ook klinkt, er zijn wel degelijk ‘slimmigheidjes’ toe te passen. Om meer inzicht te krijgen in de werking van het brein in relatie tot (klant)gedrag, verzorgen verschillende neuro-experts op deze plek een minicollege. Ditmaal de hersenspinsels van Theo Compernolle, gastdocent/auteur van 'Ontketen je brein' en 'Zo haal je meer uit je brein'.

‘Stel een Chief Experience Officer aan’
  • 15 juli 2019
  • Redactie

‘Stel een Chief Experience Officer aan’

De klant- en de medewerkerbeleving vormen momenteel twee van de drijvende krachten van bedrijven. Op zichzelf stand hebben ze ieder hun aandeel in het ontstaan van waardevolle relaties, maar voeg je CX en EX samen dan creëer je volgens merkexpert Denise Lee Yohn een ‘uniek, duurzaam en competitief voordeel’. Ze drukt organisaties daarom op het hart deze twee disciplines te combineren en een Chief Experience Officer (CXO) te benoemen die hier organisatiebreed leiding aan gaat geven.


Iedere woensdagmiddag op de hoogte van het laatste nieuws?

Inschrijven