Informatievoorziening 9292 is prijswinnend

Informatievoorziening 9292 is prijswinnend
  • 04 april 2016
  • Redactie

‘9292 weet haar uitgebreide kennis van ov-reisinformatie uitstekend te combineren met een servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’ Reden te meer voor het Nationale Business Success Award Instituut om het bedrijf tot winnaar van 2016 uit te roepen in de categorie Reizigersinformatiebranche.

De Nominatiecommissie van het NBSA Instituut ziet in 9292.nl een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting nog veel successen gaat behalen in de toekomst. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij 9292, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’ Volgens de commissie hecht de organisatie veel waarde aan kennisdeling en -ontwikkeling. ‘De klantwens doorgronden en hierop inspelen om tot een verhoging van het klantgemak te komen, is de belangrijkste doelstelling waar onophoudelijk aan wordt gewerkt.’

Eind dit jaar wordt een overall winnaar aangewezen. Een jaar terug ging de Nationale Business Succes Award naar ATAG Nederland.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link