Nieuwe speler in online trainingen

Nieuwe speler in online trainingen
  • 12 april 2016
  • Redactie

Jan Schouten, oprichter van Schouten & Nelissen, introduceert vandaag de nieuwe e-learning community NewHeroes.com. Voor de ontwikkeling van vaardigheden en leiderschap kunnen leergierigen een abonnement afsluiten.

‘Leren gebeurt allang niet meer alleen in klassieke trainingssettings. De behoefte om ‘flexibel’ te leren is explosief gestegen en zal de komende jaren alleen maar verder toenemen’, denkt Schouten. Naar zijn idee is permanente educatie noodzakelijk door de continue maatschappelijke veranderingen. ‘De druk om je voortdurend aan te passen aan nieuwe taken en rollen is hoog. Er wordt een beroep gedaan op de wendbaarheid en flexibiliteit van mensen, in zowel werk- als privé.’                       

Op die momenten dat het de ‘leerling’ uitkomt, oftewel 24 uur per dag, kan worden gestudeerd per smartphone, laptop, tablet of pc. Schouten benadrukt dat deelnemers niet alleen staan. ‘We laten ze werken met een supporter, een persoon die hij vertrouwt en uitnodigt om feedback te geven. Dit kan bijvoorbeeld een leidinggevende, een collega, vriend of familielid zijn.’ New Heroes is gestart met 62 leerreizen. Volgens plan moet dit aanbod de komende jaren uitgroeien naar 200 leerreizen in meerdere talen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link