Uber stapt af van support per mail

Uber stapt af van support per mail
  • 01 april 2016
  • Redactie

Helpdeskmedewerkers van Uber gaan klanten in landen als China en India binnenkort in-app bedienen, in plaats van per e-mail. Dat meldt TechCrunch.

Als reden noemt de bemiddelaar tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer dat Chinezen er niet van houden om te reageren op e-mails. Velen zouden niet eens in het bezit zijn van een e-mailadres. Zij geven liever de voorkeur aan een messaging dienst als WeChat, dat 1 miljard gebruikers had in 2015. Eind vorig jaar is de nieuwe in-app service overigens al in de Verenigde Staten in gebruik genomen.

Met de groei van Uber is de afgelopen jaren wereldwijd een flink aantal support centers ingericht, waaronder in Ierland, Polen en de Filippijnen. ‘Om de reactietijden richting klanten te versnellen’, aldus Michael York, productmanager Customer Obsession bij Uber.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link