Monsterdeal voor Randstad

Monsterdeal voor Randstad
  • 09 augustus 2016
  • Redactie

Uitzendorganisatie Randstad maakt vandaag bekend zijn Amerikaanse branchegenoot Monster Worldwide over te nemen. Met deze acquisitie is een bedrag van € 387 miljoen gemoeid.

Met name de technologische oplossingen van Monster om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen, zijn voor Randstad een welkome aanvulling. ‘De transactie is in lijn met onze tech & touch-groeistrategie en reflecteert onze inspanningen om vraag en aanbod op werkgebied nader tot elkaar te brengen’, aldus Jacques van den Broek, ceo van Randstad Holding. Zijn collega bij Monster, Tim Yates, beschouwt deze krachtenbundeling als een unieke kans om zijn capaciteiten te versnellen wat betreft het verbinden van meer mensen aan meer banen. ‘Samen met Randstad zijn wij beter in staat om onze kernmissie te vervullen en onze medewerkers zullen voordeel behalen van deze grotere, meer diverse organisatie.’

De twee HR-experts blijven naast elkaar opereren, onder hun eigen merknamen.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Geplaatst in
  • HRM
  • Reacties
  • Link