Draadloze headsets voor open kantoren

Draadloze headsets voor open kantoren
  • 27 september 2016
  • Redactie

Drukte in open kantoren maakt geconcentreerd werken soms moeilijk. Sennheiser heeft met zijn nieuwe MB 660-headsetsserie een oplossing voor professionals om productief te blijven. De serie is speciaal ontworpen voor kenniswerkers in lawaaierige kantoren.

De zakelijke headsets hebben een batterijprestatie tot 30 uur. Ze beschikken over adaptieve actieve ruisonderdrukking (ANC), gecertificeerde communicatiemogelijkheden voor heldere spraak tijdens telefoongesprekken (Unified Communications UC) en superieure geluidskwaliteit om te genieten van muziek en multimedia. 

De headset biedt een heldere communicatie-ervaring voor zowel de gebruiker als de luisteraar. 

Lawaai en afleiding hebben negatief effect
‘Uit onderzoek blijkt dat lawaai en afleiding in open kantoren een negatief effect kan hebben op productiviteit’, zegt Andreas Bach, voorzitter van Sennheiser Communications A/S. Headsetgebruikers kunnen ANC aanzetten of kiezen voor NoiseGard™ ruisonderdrukking. NoiseGard™ controleert de achtergrond voortdurend voor omgevingsgeluiden en past automatisch het niveau van ruisonderdrukking aan.  

Afhankelijk van het niveau van ruisonderdrukking die nodig is, kan adaptieve ANC worden aangepast via CapTune, een mobiele app die zorgt voor een gepersonaliseerde luisterervaring. 

 

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link