Samsung Experience Center opent in Brussel

Samsung Experience Center opent in Brussel
  • 20 oktober 2016
  • Redactie

Samsung opent in Brussel een belevingswinkel waar de focus komt te liggen op de mobiele producten van de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant. Indien het testconcept succesvol is, tuigt Samsung in een later stadium waarschijnlijk meer experience centers op wereldwijd.

‘De winkel moet vooral een locatie worden waar het mobiele ecosysteem van het bedrijf kan worden getoond’, vertelt Griet Brantegem, retailmanager bij Samsung Belgium aan Express.be. ‘Naast smartphones en tablets schenken we ook aandacht aan de brede waaier toepassingen die rond deze technologieën draaien, zoals virtual reality en geconnecteerde apparaten (IoT, red.).’ Middels deze belevingswinkel toont het elektronicabedrijf onder meer op welke wijze haar ecosysteem ‘het leven van alledag’ kan vergemakkelijken, plus kunnen bezoekers er Samsung-producten testen. Tevens kunnen klanten er terecht voor reparaties en voor het inwinnen van advies van gespecialiseerde medewerkers.

Het Experience Center heeft een oppervlakte van zo’n 300 vierkante meter en is gevestigd in het nieuwe shoppingcenter Docks Bruxsel (zie foto bovenaan).

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link