Voys gaat de grens over

Voys gaat de grens over
  • 16 november 2016
  • Redactie

De Nederlandse telecomaanbieder Voys voorziet voortaan ook Belgische bedrijven van zakelijke telefonie in de cloud. De recente uitbreiding in België gaat gepaard met de lancering van de online telefooncentrale ‘Freedom’. Deze naam staat symbool voor de mogelijkheid om volledig locatie-onafhankelijk te werken met de diensten van Voys.

‘We hebben in Nederland een zeer goede reputatie opgebouwd als een aanbieder die voor een eerlijke prijs een uitstekende service levert. Nu willen we met diezelfde propositie de Belgische markt op’, zegt Steven Buurma, initiatiefnemer Voys België. ‘Dit is in lijn met de ambitie van Voys om verder uit te breiden naar andere landen. De ervaringen die we in België opdoen, zijn belangrijk voor de koers die we gaan varen.’

Op de vestiging in Groningen werken momenteel ruim veertig medewerkers volgens het holacracy-principe: een organisatiemodel zonder managers en zonder functies.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link