Hofstad Search linkt met Looyint

Hofstad Search linkt met Looyint
  • 6 september 2017
  • Redactie

Interim- en adviesbureau Looyint en werving- en selectiebureau Hofstad Search gaan een ‘inniger’ samenwerking aan. De nieuwbakken combinatie wil opdrachtgevers ontzorgen in de war for talent die volgens hen op het punt staat los te barsten.

Pia de Wijer van Hofstad Search licht de collaboratie desgevraagd toe:

Vanwaar dit strategisch partnerschap met Looyint?
‘Vanuit Call’m was Hans Bach altijd onze samenwerkingspartner, daar waar het interim management en consultancy betrof. 15 jaar lang met veel plezier en succes, echter is Hans nu met pensioen. Daarom waren wij op zoek naar een betrouwbare, brede  en generieke speler binnen klantcontact met track record in interim management, quick scans, consultancy en training. Looyint kennen we al lang als die betrouwbare partner, nog vanuit hun BRW tijd. In een ver verleden hebben we nog samen de callcenterloop georganiseerd, een 10 km loop in Amerongen. Zowel Jan (Rozendaal) en Erwin (Leferink), als Peter (De Wijer) en ik zijn erg sportief en hardloopminded. Ook hebben wij in het verleden al vaak succesvol en prettig met hen samengewerkt.’

Waar streven jullie naar?
‘Ons gezamenlijke doel is de kwalitatief beste partij te worden op werving, (executive) search en selectie van vast- en interim management binnen klantcontactbranche. Ook gaan we elkaar versterken op uiteenlopende projecten. Hierbij kun je onder meer denken aan quick scans en structureren van recruitmentafdelingen, plus het trainen/coachen en begeleiden van nieuwe managers bij opdrachtgevers.’

Waarom is dit het moment om de banden strategisch aan te halen?
‘Nu, en zeker in de komende jaren, is het voor werkgevers een enorme uitdaging om de juiste mensen te vinden, te begeleiden en op te leiden. De war for talent staat op losbarsten. Daar spelen wij op in en daarin willen wij, Looyint en Hofstad Search, onze opdrachtgevers ontzorgen.’

comments powered by Disqus