CM wint award 'beste salesorganisatie van Nederland'

CM wint award 'beste salesorganisatie van Nederland'
  • 31 oktober 2017
  • Redactie

Mobiele dienstverlener CM heeft afgelopen week de Piet Heyn Award gewonnen. Deze prijs is bestemd voor de beste salesorganisatie in Nederland en wordt ieder jaar uitgereikt door SMA, de vakvereniging voor salesprofessionals. Volgens de jury heeft CM een innovatieve bedrijfscultuur.

In het rapport staat onder meer: ‘CM heeft een specifieke niche gevonden door messaging, voice, payments en digital identification integraal te verbinden, dat maakt het een unieke propositie. De focus bij internationale groei is gericht op het overnemen van en samenwerken met buitenlandse bedrijven, die minimaal op een van bovengenoemde gebieden actief zijn.'

'Daarbij focust CM zich op het goed handhaven van de Team Tree. De gelijkwaardige werkomgeving zorgt voor veel energie en creativiteit binnen CM. De innovatieve bedrijfscultuur, de Team Tree, staat centraal en dat is voor nieuwe medewerkers wel een les in de lenigheid. Dat maakt CM uniek.’

Erkenning
Eric Fransen, salesmanager bij het winnende bedrijf, nam de prijs in ontvangst en stelt: ‘Het is een mooie prestatie van het team dat we naast een sterke groei, ook inhoudelijk als beste beoordeeld zijn. De SMA kent de Piet Heyn Award toe aan de beste salesorganisaties na een strenge selectie van meerdere juryrondes. Om dan als beste uit de bus te komen, is echt een erkenning voor ons.’


‘De jury heeft ons op ons DNA beoordeeld: Onze Team Tree, de unieke bedrijfscultuur, voorziet erin dat de organisatie dienend is aan het waar het om gaat: Productontwikkeling en sales. Kenmerkend is dat het draait om het uitgangspunt: doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat je bijdraagt aan CM. We ambiëren om voor salesprofessionals het beste bedrijf te zijn en dat als je je vak serieus neemt, je bij ons moet werken.’

Lef en innovatie
De Piet Heyn Award wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf dat een unieke salesorganisatie kent. De genomineerde partijen moeten organisaties zijn met lef en een innovatief, vooral ondernemende grondhouding. Deze prijs is bedoeld voor organisaties die zich in de afgelopen jaren met durf en visie hebben onderscheiden in hun markt. Andere genomineerden voor de Piet Heyn Award 2017 waren KPN en Friesland Lease. Eerdere winnaars waren onder andere HEMA, UNIT4 en Bavaria.

comments powered by Disqus