Redactie CustomerFirst versterkt

Redactie CustomerFirst versterkt
  • 10 januari 2018
  • Redactie

Nina van Klaveren is per deze maand toegevoegd aan het redactieteam van CustomerFirst. In de functie van allround redacteur draagt zij bij aan de nieuwsupdates op de website, de wekelijkse digitale nieuwsbrief plus de vaste rubrieken en andere content in het magazine.

Van Klaveren (1994) is rechtstreeks afkomstig van Hogeschool Windesheim in Zwolle, waar zij de studie Journalistiek succesvol heeft volbracht. Schrijfervaring deed zij onder meer op bij Finance Innovation en Fambizz. Van Klaveren volgt Martijn Janssen op, die inmiddels bij het ministerie van VWS aan de slag is gegaan.

Voor klantcontactgerelateerde (nieuws)tips kun je Nina direct bereiken via 0348-485080 of nina@customerfirst.nl.

comments powered by Disqus
  • Deel dit artikel
  • Reacties
  • Link