Webhelp verovert Europese markt

Webhelp verovert Europese markt
  • 22 mei 2018
  • Redactie

Expert in customer experience en business process outsourcing Webhelp heeft onlangs Runway BPO overgenomen. Het meertalige nearshore-bedrijf opent met de overname de deuren voor Webhelp in Estland, Litouwen, Oekraïne en Spanje.

De afgelopen 15 jaar heeft Runway een sterke groei doorgemaakt, waarin is gefocust op dienstverlening in de sectoren Travel en Consumer Products en op outsourcing van Accounting. Het team dat hier verantwoordelijk voor was, zegt ervoor te zorgen dat met de overname de expertise, contacten en lokale kennis worden behouden, waardoor de bedrijven kunnen floreren in overige delen van Europa.

Enthousiaste samenwerking
Webhelp geeft aan dat de overname het bedrijf in staat stelt opdrachtgevers diensten aan te bieden vanuit vier nieuwe landen, elk met sterke meertalige capaciteiten. Over de samenwerking licht Frédéric Jousset, mede-oprichter van het bedrijf, toe dat Runway gezien wordt als een onderneming met een sterke reputatie in het leveren van first-class CX. ‘Wij zijn erg enthousiast over het bundelen van onze krachten met het bedrijf, de bestuursleden en de werknemers’.


comments powered by Disqus