SUSA stelt nieuwe ceo aan

SUSA stelt nieuwe ceo aan
  • 22 augustus 2018
  • Redactie

Hans de Wolff start per 1 september 2018 als ceo van SUSA flexibel studentenwerk. Hij volgt hiermee Remco Pouw op, die decennialang aan het roer van de organisatie heeft gestaan. Na zijn terugtreden gaat Pouw de nieuw in te stellen raad van commissarissen van SUSA flexibel studentenwerk leiden.

De Wolff (zie foto) is afkomstig van Triodos Bank, waar hij vanaf 2010 werkzaam was als directeur particulieren. Daar heeft hij als opdrachtgever kennisgemaakt met de dienstverlening van SUSA in klantcontact. De overstap van de financiële sector naar de arbeidsbemiddeling is een logische volgende stap voor De Wolff, die stelt dat hij toe is aan een eindverantwoordelijke rol, met meer nadruk op commercie en ondernemen.

Duurzaam ondernemen
In zijn keuze voor SUSA telt het familiebedrijfkarakter zwaar mee. ‘Familiebedrijven kijken meer naar de langere termijn. Ik ben overtuigd van het belang van duurzaam ondernemen. Daarnaast zie ik veel potentieel en positieve energie binnen SUSA. De eagerness van de mensen in deze organisatie, om het beste voor klanten te willen doen, is aantrekkelijk. Zo’n bedrijf wil ik graag leiden’, besluit De Wolff.

Lees ook: SUSA verlegt focus op flexibel studentenwerk

comments powered by Disqus